Cukety oloupeme, omyjeme, zbavíme jader a nastrouháme nahrubo. Brambory oloupeme, omyjeme a také nastrouháme
Cuketu oloupeme, nastrouháme, osolíme a necháme pustit vodu. Vymačkanou dále použijeme. K cuketě vmícháme
Poté ze směsí tvarujte karbanátky, které smažte na Nejprve bezmasé, poté s kuřetem.
Vymícháme maso s vejcem, protlakem a kořením do hladké hmoty. Nastrouháme nahrubo oloupanou cuketu, přidáme
Zabalené karbanátky rovnáme na plech a pečeme je v Karbanátky podáváme s brambory.
To pomůže, aby karbanátky nebyly příliš mokré. Pokud máte silnější karbanátky, můžete po osmažení
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
Z hmoty tvarujeme karbanátky. K hotovým karbanátkům si připravíme dip ze všech uvedeným
žloutky, nakrájenou šalotkou a ostatními surovinami na karbanátek Důkladně promícháme a vytvarované karbanátky opečeme
Maso naklepeme, osolíme a obložíme šunkou a vařeným vejcem. Plátek masa přehneme a zpevníme párátky.
Hmotu osolíme, opepříme a vyvarujeme karbanátky, které Dip podáváme s karbanátky a citronem.
Papriky nakrájíme na kousky a osmahneme na pánvi. Přidáme k masu. Maso okořeníme podle chuti a z hmoty
Do namletého masa přidáme prolisovaný česnek, nastrouhanou cibuli, sůl, majoránku, koření, vejce a strouhanku
Směs na karbanátek nasypeme do mísy, zalijeme teplou Rukama tvarujeme karbanátky.