Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, lehce vetřeme Omáčka je pikantní a chuťově výborná.
Uvařenou omáčku procedíme a ochutíme octem a cukrem Přidáme na plátky nakrájené maso a prohřejeme.
Jakmile je maso měkké, vyjmeme ho z omáčky a omáčku Maso přelijeme omáčkou a podáváme s rýží.
Plátky osoleného a opepřeného masa přidáme do hrnce Přidáme protlak a sojovou omáčku a dusíme do měkka.
Výpek povaříme s vodou z hub, vmícháme houbovou omáčku Maso nakrájíme na plátky a servírujeme s houbovou omáčkou
nadrobno, očištěnou mrkev na půl kolečka a maso na plátky Poté plátky vyjmeme a omáčku rozmixujeme do haldka
Dokončení: Ptáčky vyjměte z omáčky. Vraťte ptáčky do omáčky a prohřejte.
Míchejte, dokud se nevytvoří hladká omáčka. Přiveďte k varu, poté snižte plamen na minimum, přikryjte
Jako první si opepříme plátky hovězího libového masíčka Když máme masíčko měkké,tak plátky vyndáme z omáčky
Plátky masa osolíme a opepříme, lehce zaprášíme hladkou Do másla vložíme hovězí plátky a smažíme z obou stran
Maso nakrájíme na plátky, opláchneme a osmažíme na je maso téměř měkké, vmícháme houby nakrájené na plátky
Měkké maso vyjmeme, omáčku propasírujeme, zahustíme Maso nakrájíme na platky a vložíme zpět do omáčky.
Nakrájené maso na plátky necháme odpočnout do pokojové Maso po ugrilování potřeme připravenou omáčkou a ihned
Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme lehce rukou na něm zprudka opečeme, podlijeme vodou, zmírníme plamen
Maso omyjeme a nakrájíme na řízky. Lehce naklapeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Zpěníme
Do uvařených brambor přidáme máslo a ohřáté mléko a Upečené maso nakrájíme na šikmé plátky, dle chuti osolíme
Hovězí plátky po obvodu nařízneme na třech místech, Cibuli nakrájíme na plátky a zpěníme na sádle.
Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, Hotové plátky podáváme s omáčkou a opečeným bramborem
Hovězí plátky nařízneme po obvodu, naklepeme, osolíme Plátky masa podáváme přelité omáčkou a s bramborovým
Smícháme všechny suroviny na přípravu marinády, maso narovnáme na talíř a z obou stran potřeme směsí
Na každý plátek masa uložíme po jednom kousku, svineme V hrnci na sádle ptáčky opečeme, vyjmeme je na talíř