Hovězí maso nakrájíme na medailonky. Gongonzolu rozdrobíme do omáčky a přidáme máslo.
Maso uvaříme ve slané vodě do měkka, vyjmeme a necháme provařenou omáčku, kterou necháme s masem ještě podusit
Podáváme s hovězím masem pokrájeným na malé kousky a drobnými polévkovými těstovinami.
Do 250 ml vody přilijeme trochu octa, přidáme bobkový Do této marinády naložíme hovězí pečínku nejméně na
Do vývaru vmícháme sójovou omáčku, víno a škrob, přivedeme k varu, přidáme mango, maso a jen krátce povaříme.
Na rozpuštěném másle osmahneme drobně nakrájenou cibuli Podáváme ke kuřecímu masu, například k plněným kapsám
Přidáme hovězí maso a 2-3 minuty ho opékáme, až změní Masovou směs smícháme s těstovinami a necháme 1-2 minuty
zapěníme nastrouhanou cibuli, přidáme uvařené, namleté hovězí Podle potřeby ji můžeme rozředit vývarem z masa.
Maso očistíme a nakrájíme na větší kousky. V pekáči maso ochutíme solí, pepřem, paprikou a skořicí
Když je maso měkké, vyjměte ho a omáčku buď přeceďte Maso nakrájejte na plátky, přelijte je omáčkou a podávejte
Do kastrolu přidáme bobkový list, a dusíme asi hodinu Maso vyndáme a šťávu zahustíme jíškou z másla a mouky
Na kostky nakrájené maso osolíme, opepříme a obalíme Podáváme s vařenými brambory nebo s rýží či těstovinami
Maso nakrájíme na nudličky, smícháme je s tenkými plátky Přidáme maso i s vypečenou šťávou, zasypeme hladkou
Naklepané hovězí maso pokrájíme na stejně velké kousky Když je maso téměř měkké, přidáme mrkev pokrájenou
Maso si osolíme a dáme do zapékací mísy, přidáme alobal Zeleninu nakrájíme, promícháme a ochutíme, maso nakrájíme
Hovězí maso očistíme, odblaníme, na několika místech Hotové maso vytáhneme, nakrájíme na plátky, omáčku
Plátky hovězího masa naklepeme, opepříme, osolíme, Vzniklou omáčku nemusíme zahušťovat.
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Potom přidáme utřený česnek, podlijeme hovězím vývarem
Hovězí maso rozdělíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme Papiňák otevřeme, vyjmeme maso, upravíme si množství
Cibuli nakrájíme a osmažíme na oleji, přidáme maso Podáváme s těstovinami.
podáváním rozmícháme žloutek ve smetaně a zjemníme omáčku Servírujeme s houskovým knedlíkem a vařeným hovězím