Prémiový obsah
★★★
16.3K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Tyčinky natrháme na proužky, přidáme kousky celeru a na kolečka nakrájený pórek. Vše promícháme s majonézou
Jablko a tyčinky si nastrouháme nahrubo. Poté přidáme ostatní suroviny a podle chuti osolíme a opepříme
Avokáda vypeckujeme, dužinu vydlabeme do mísy a zakapeme Pak dužinu z avokáda rozmačkáme vidličkou dohladka
Avokádo rozpulte. Zůstane vám na noži.2) Krabí tyčinky nastrouhejte do
Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku a do jeho dutiny dáme Tady postačí zapékat avokádo cca 3 minuty.
Avokáda rozkrojíme podélně, odstraníme pecky a kousek Ananas nakrájíme na kostičky a vykrojenou dužinu avokáda