Prémiový obsah
★★★
7K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
do pomazánky ušlehanou smetanu a takto připravenou šunkovou pěnu mažeme na jednohubky nebo chlebíčky a podle chuti
Šunku nakrájíme na drobné kousky a vmícháme jí do pomazánkového másla ochuceného citrónovou šťávou. Přidáme
Pěnu poté ochutnáme, zamícháme papriku, a pokud je Jednohubky posypeme trochou křenu a poté namažeme pěnu
Hlavičky žampionů oloupeme a vyřízneme z nich nohy. Vnitřek kloboučků osolíme, opepříme a do každého
Mouku nasypeme do mísy a smícháme s kypřícím práškem, solí a cukrem. Přilijeme olej, vlažnou vodu a vypracujeme
Necháme zchladnout, poté naplníme cukrářským sáčkem šunkovou pěnou a ozdobíme.