Prémiový obsah
★★★
6.8K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
do pomazánky ušlehanou smetanu a takto připravenou šunkovou pěnu mažeme na jednohubky nebo chlebíčky a podle chuti
Šunku nakrájíme na drobné kousky a vmícháme jí do pomazánkového másla ochuceného citrónovou šťávou. Přidáme
Pěnu poté ochutnáme, zamícháme papriku, a pokud je Jednohubky posypeme trochou křenu a poté namažeme pěnu
Hlavičky žampionů oloupeme a vyřízneme z nich nohy. Vnitřek kloboučků osolíme, opepříme a do každého
Mouku nasypeme do mísy a smícháme s kypřícím práškem, solí a cukrem. Přilijeme olej, vlažnou vodu a vypracujeme
Necháme zchladnout, poté naplníme cukrářským sáčkem šunkovou pěnou a ozdobíme.