Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
dušenou cibulí. zarovnáme do roviny, ozdobíme zelenými olivami
uvaříme podle návodu na obalu. petrželku spolu s olivami Povrch můžeme posypat zbylým sýrem, rajčátky a černými olivami
Lilky rozpůlíme, osolíme a necháme 15 minut vypotit. Poté osušíme. Vydlabeme z nich dužinu. V hrnci na
Těsto vyválíme a potřeme oblíbeným pestem a posypeme olivami
nakrájíme nadrobno, cuketu na kostičky, rajčata a olivy Nahoru naskládáme rajčata a olivy.
Olivy střídavě napichujeme na špejle asi 2 cm daleko Ty namotáme na špejle mezi olivy.
dáme lžici kečupu, trochu sýru a položíme překrojené olivy