ingredience jsou cca pro 4 osoby
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
A podáváme ozdobené bazalkou.
Rajčata pokrájíme na půlky, dáme na talíř, zasypeme nasekanou cibulkou a bazalkou.
Přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, česnek, sůl pepř Podáváme s bagetkou zapečenou s olivovým olejem.
Do vyššího pekáčku dáme na poloviny nakrájená rajčata Nakonec přidáme nasekanou bazalku a rajčata posypeme
Příprava dresinku: Česnek si pokrájíme, bazalku natrháme
Vhoďte chilli vločky a česnek a minutku nechte rozvonět Přidejte bazalku, citrónovou kůru i šťávu, cukr, sůl
Přidáme česnek a nakonec rajče, pastu a přilijeme trochu
Podávejte s lístky čerstvé bazalky. Na pečení a zapékání se hodí vyzrálá velká masitá nebo
olivovém oleji dozlatova orestujeme na plátky nakrájený česnek špagety, pepř a úplně nakonec čerstvou nasekanou bazalku
Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Rajčata, mozzarellu a bazalkové lístky střídavě skládáme
Osolíme a opepříme a posypeme bazalkou. Na ně naskládáme na plátky nakrájené rajčata a zakápneme