ingredience jsou cca pro 4 osoby
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
A podáváme ozdobené bazalkou.
Rajčata pokrájíme na půlky, dáme na talíř, zasypeme nasekanou cibulkou a bazalkou.
Přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, česnek, sůl pepř Podáváme s bagetkou zapečenou s olivovým olejem.
Do vyššího pekáčku dáme na poloviny nakrájená rajčata Nakonec přidáme nasekanou bazalku a rajčata posypeme
Příprava dresinku: Česnek si pokrájíme, bazalku natrháme
Vhoďte chilli vločky a česnek a minutku nechte rozvonět Přidejte bazalku, citrónovou kůru i šťávu, cukr, sůl
olivovém oleji dozlatova orestujeme na plátky nakrájený česnek špagety, pepř a úplně nakonec čerstvou nasekanou bazalku
Podávejte s lístky čerstvé bazalky. Na pečení a zapékání se hodí vyzrálá velká masitá nebo
Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Rajčata, mozzarellu a bazalkové lístky střídavě skládáme
Přidáme česnek a nakonec rajče, pastu a přilijeme trochu
Na náplň si k vejcím přidáme smetanu, bazalku, polovinou sýru posypeme korpus, přidáme rajčata, zalijeme vejci