ingredience jsou cca pro 4 osoby
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
A podáváme ozdobené bazalkou.
Přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, česnek, sůl pepř Podáváme s bagetkou zapečenou s olivovým olejem.
Rajčata pokrájíme na půlky, dáme na talíř, zasypeme nasekanou cibulkou a bazalkou.
Do vyššího pekáčku dáme na poloviny nakrájená rajčata Nakonec přidáme nasekanou bazalku a rajčata posypeme
Příprava dresinku: Česnek si pokrájíme, bazalku natrháme
návodu na obalu, rozehřejeme si máslo s olejem, dáme česnek Těstoviny posypeme bazalkou a přidáme omáčku s krevetami
Na náplň si k vejcím přidáme smetanu, bazalku, polovinou sýru posypeme korpus, přidáme rajčata, zalijeme vejci
Osolíme a opepříme a posypeme bazalkou. Na ně naskládáme na plátky nakrájené rajčata a zakápneme
olivovém oleji dozlatova orestujeme na plátky nakrájený česnek špagety, pepř a úplně nakonec čerstvou nasekanou bazalku
Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Rajčata, mozzarellu a bazalkové lístky střídavě skládáme
Podávejte s lístky čerstvé bazalky. Na pečení a zapékání se hodí vyzrálá velká masitá nebo