Prémiový obsah
★★★
4.9K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Ozdobíme smetanou, kaviárem a snítkou kopru.
POté zdobíme zakysanou smetanou, kousky lososu a poté ozdobíme kouskem kaviáru a snítkou kopru.
Cukety si oloupeme, nakrájíme na kousky, cibuli najemno, česnek na plátky, postupně orestujeme na pánvi
Lilky dáme vcelku do středně horké trouby, kde je necháme až jsou na dotek měkké a slupka začne praskat
Sundáme folii a nakonec obalíme celý váleček v kaviáru
Listový špenát smícháme se sýrem a smetanou a rozmixujeme těstoviny smícháme se špenátovou směsí a vmícháme kaviár
Pokapeme je roztaveným máslem, doplníme zakysanou smetanou a kaviárem a podáváme.
Kaviár vmícháme velmi opatrně. Krém naplníme do bílků tak, aby kaviár zůstal celý.
Váleček obalíme v kaviáru a nakrájíme na kolečka.
tvořítko, dospodu dáme grep, poté avokádo a nakonec kaviár
Lilek rozkrojíme a vnitřek a vnitřní stranu nakrojíme jako mřížku. Poté ho osolíme a potřeme rozmačkaným