Prémiový obsah
★★★
4.9K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Ozdobíme smetanou, kaviárem a snítkou kopru.
POté zdobíme zakysanou smetanou, kousky lososu a poté ozdobíme kouskem kaviáru a snítkou kopru.
Lilky dáme vcelku do středně horké trouby, kde je necháme až jsou na dotek měkké a slupka začne praskat
Cukety si oloupeme, nakrájíme na kousky, cibuli najemno, česnek na plátky, postupně orestujeme na pánvi
Sundáme folii a nakonec obalíme celý váleček v kaviáru
Listový špenát smícháme se sýrem a smetanou a rozmixujeme těstoviny smícháme se špenátovou směsí a vmícháme kaviár
Pokapeme je roztaveným máslem, doplníme zakysanou smetanou a kaviárem a podáváme.
Kaviár vmícháme velmi opatrně. Krém naplníme do bílků tak, aby kaviár zůstal celý.
Váleček obalíme v kaviáru a nakrájíme na kolečka.
tvořítko, dospodu dáme grep, poté avokádo a nakonec kaviár
Lilek rozkrojíme a vnitřek a vnitřní stranu nakrojíme jako mřížku. Poté ho osolíme a potřeme rozmačkaným