Prémiový obsah
★★★
4.9K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Ozdobíme smetanou, kaviárem a snítkou kopru.
POté zdobíme zakysanou smetanou, kousky lososu a poté ozdobíme kouskem kaviáru a snítkou kopru.
Lilky dáme vcelku do středně horké trouby, kde je necháme až jsou na dotek měkké a slupka začne praskat
Cukety si oloupeme, nakrájíme na kousky, cibuli najemno, česnek na plátky, postupně orestujeme na pánvi
Kaviár vmícháme velmi opatrně. Krém naplníme do bílků tak, aby kaviár zůstal celý.
Pokapeme je roztaveným máslem, doplníme zakysanou smetanou a kaviárem a podáváme.
Listový špenát smícháme se sýrem a smetanou a rozmixujeme těstoviny smícháme se špenátovou směsí a vmícháme kaviár
Sundáme folii a nakonec obalíme celý váleček v kaviáru
tvořítko, dospodu dáme grep, poté avokádo a nakonec kaviár
Lilek rozkrojíme a vnitřek a vnitřní stranu nakrojíme jako mřížku. Poté ho osolíme a potřeme rozmačkaným
Váleček obalíme v kaviáru a nakrájíme na kolečka.