Prémiový obsah
★★★
5.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Oloupeme rajčata, zbavíme je semen a nakrájíme dužinu. Nakrájíme cibuli a necháme je zpěnit v pánvi s
Pokud připravujete párty nebo narozeninovou oslavu nemělo by vám u pohoštěné chybět slané zobání, zvlášť
Chřest uvaříme v osolené vodě domekka. Zelený chřest dáme na talíř, na něj dáme kousek mozzarelly. Ozdobíme
Předkrmy se podávají především při slavnostnějších SILVESTROVSKÉ NIVOVÉ KOULE Předkrmy mohou být teplé
Předkrmy se podávají především při slavnostnějších Mají tedy předkrmy podobný úkol jako polévka a tento
Lososa naškrábeme a přidáme koření a omáčky. Dochutíme citronem, wasbi, chilli a nadrobno nasekanou šalotkou
Řepu oloupeme. Pokud je příliš velká, můžeme ji rozkrájet na půlky nebo čtvrtiny. Ustřihneme si čtyři
Hovězí svíčkovou očistíme a zlehka potřeme olejem, osolíme opepříme. Maso zabalíme do potravinářské fólie
Z tuňáka slijeme olej a rozdrtíme ho vidličkou. Přidáme máslo, majonézu, sýr a zbytek surovin. Umícháme
Máslo utřeme se sardelovou pastou do pěny, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky pokrájené maso, okurky
Točený salám nakrájíme na kolečka, cibuli také nakrájíme na kolečka a okurky na kostičky. Vše společně