Prémiový obsah
★★★
5.3K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Oloupeme rajčata, zbavíme je semen a nakrájíme dužinu. Nakrájíme cibuli a necháme je zpěnit v pánvi s
Pokud připravujete párty nebo narozeninovou oslavu nemělo by vám u pohoštěné chybět slané zobání, zvlášť
Předkrmy se podávají především při slavnostnějších SILVESTROVSKÉ NIVOVÉ KOULE Předkrmy mohou být teplé
Předkrmy se podávají především při slavnostnějších Mají tedy předkrmy podobný úkol jako polévka a tento
Chřest uvaříme v osolené vodě domekka. Zelený chřest dáme na talíř, na něj dáme kousek mozzarelly. Ozdobíme
Hovězí svíčkovou očistíme a zlehka potřeme olejem, osolíme opepříme. Maso zabalíme do potravinářské fólie
Řepu oloupeme. Pokud je příliš velká, můžeme ji rozkrájet na půlky nebo čtvrtiny. Ustřihneme si čtyři
Lososa naškrábeme a přidáme koření a omáčky. Dochutíme citronem, wasbi, chilli a nadrobno nasekanou šalotkou
Z tuňáka slijeme olej a rozdrtíme ho vidličkou. Přidáme máslo, majonézu, sýr a zbytek surovin. Umícháme
Máslo utřeme se sardelovou pastou do pěny, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky pokrájené maso, okurky
Točený salám nakrájíme na kolečka, cibuli také nakrájíme na kolečka a okurky na kostičky. Vše společně