Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Hotové závitky vyjmeme, zbavíme nití nebo jehly a zaprášíme Dokořeníme, vložíme závitky zpátky ohřát a podáváme
Připravené plátky masa potřeme hořčicí, poklademe šunkou Smotané závitky masa naskládáme na plech s cibulí a
Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a závitky Nádivku připravíme tak, že šunku nebo slaninu nakrájíme
Z jedné strany potřeme hořčicí, položíme plátek šunky Opepříme, stočíme do závitku a stáhneme nití.
Polovinu množství šunky nakrájíme na malé kostičky, Na šunku naskládáme náplň a stočíme.
Na 1 porci potřebujeme 2 vejce a 60 g šunky. rozehřejeme trochu oleje, rozklepneme do něj vejce na šunku
Promícháme a touto směsí plníme plátky šunky, které Šunku zalijeme průzračným vlažný aspikem a necháme
Rýži uvaříme doměkka, plátky šunky překrojíme napůl Na každý kousek šunky položíme dva kousky ananasu a