Prémiový obsah
★★★
9K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Hotové závitky vyjmeme, zbavíme nití nebo jehly a zaprášíme Dokořeníme, vložíme závitky zpátky ohřát a podáváme
Připravené plátky masa potřeme hořčicí, poklademe šunkou Smotané závitky masa naskládáme na plech s cibulí a
Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a závitky Nádivku připravíme tak, že šunku nebo slaninu nakrájíme
Z jedné strany potřeme hořčicí, položíme plátek šunky Opepříme, stočíme do závitku a stáhneme nití.
Prso zabalíme v závitek, všechny závitky skládáme do Podlijeme vodou, ať jsou závitky ponořené a pečeme
Rýži uvaříme doměkka, plátky šunky překrojíme napůl Na každý kousek šunky položíme dva kousky ananasu a
Promícháme a touto směsí plníme plátky šunky, které Šunku zalijeme průzračným vlažný aspikem a necháme