Prémiový obsah
★★★
9.3K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Hotové závitky vyjmeme, zbavíme nití nebo jehly a zaprášíme Dokořeníme, vložíme závitky zpátky ohřát a podáváme
Připravené plátky masa potřeme hořčicí, poklademe šunkou Smotané závitky masa naskládáme na plech s cibulí a
Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a závitky Nádivku připravíme tak, že šunku nebo slaninu nakrájíme
Z jedné strany potřeme hořčicí, položíme plátek šunky Opepříme, stočíme do závitku a stáhneme nití.
Promícháme a touto směsí plníme plátky šunky, které Šunku zalijeme průzračným vlažný aspikem a necháme
Rýži uvaříme doměkka, plátky šunky překrojíme napůl Na každý kousek šunky položíme dva kousky ananasu a