Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které opečeme na oleji dozlatova. K zelenině přidáme
Maso rozkrájíme, osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme, přendáme do pekáče a pečeme ještě 15 minut
Kančí plec naporcujeme na stejnoměrné kostky. Ke každé porci kančí plece přidáme malou lžičku delikatesních
Nakonec do ní vmíchejte brusinky. Srnčí plátky rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a
Z hotového ragú vyjmeme bobkové listy a kuličky koření Porce na talířích ozdobíme lžičkou zavařených brusinek
Maso nakrájíme na nudličky, kečup rozmícháme s olejem, pepřem, solí a křenem. Dokyselíme podle chuti.
Srnčí hřbet odblaníme, naporcujeme, z kotlet odsekneme na talíře, na každou navršíme část banánů, na ně brusinky
Kančí maso si očistíme a nakrájíme na kousky. Ozdobíme lžící brusinek.
Ragú podle potřeby dochutíme solí a pepřem, na závěr přidáme brusinky a nasekanou petržel.
Oprané brusinky s cukrem za stálého míchání povaříme topince polité brusinkovou štávou, případně přizdobíme brusinkami
Suroviny na těsto smícháme v míse a hladké těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Poté smícháme
Maso omyjeme, osušíme, pršpekujeme klínky pšku a důkladně osolíme. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme
Šejkr naplníme ledem a ostatními surovinami, vše důkladně protřeseme. Nalijeme do koktejlové sklenice
Přebrané a omyté brusinky dáme na chvíli do trouby, Není vaříme brusinky s polovinou cukru 10 minut a pak
Roštěnku důkladně osolíme a opepříme a na oleji ji ze všech stran opečeme. Poté maso dáme na pekáček,
Příprava ragú: Ovoce si nakrájíme na kousky a dáme do hrnce s citronovou šťávou a přidáme kari.