Prémiový obsah
★★★
4.8K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Ozdobíme smetanou, kaviárem a snítkou kopru.
POté zdobíme zakysanou smetanou, kousky lososu a poté ozdobíme kouskem kaviáru a snítkou kopru.
Cukety si oloupeme, nakrájíme na kousky, cibuli najemno, česnek na plátky, postupně orestujeme na pánvi
Lilky dáme vcelku do středně horké trouby, kde je necháme až jsou na dotek měkké a slupka začne praskat
Listový špenát smícháme se sýrem a smetanou a rozmixujeme těstoviny smícháme se špenátovou směsí a vmícháme kaviár
Sundáme folii a nakonec obalíme celý váleček v kaviáru
Kaviár vmícháme velmi opatrně. Krém naplníme do bílků tak, aby kaviár zůstal celý.
Pokapeme je roztaveným máslem, doplníme zakysanou smetanou a kaviárem a podáváme.
Lilek rozkrojíme a vnitřek a vnitřní stranu nakrojíme jako mřížku. Poté ho osolíme a potřeme rozmačkaným
tvořítko, dospodu dáme grep, poté avokádo a nakonec kaviár
Váleček obalíme v kaviáru a nakrájíme na kolečka.