hladkou hmotu a lžící namočenou v oleji tvarujeme škubánky
pokličkou a necháme propařit, lžící pak vykrajujeme škubánky
Brambory očistíme a opláchneme pod tekoucí vodou. Pak je uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Polovinu
nebyly hrudky, za stálého míchání ji vlijeme do vařící omáčky Kuřecí prsíčka na talíři přelijeme houbovou omáčkou
Všechny ingredience by měli mít pokojovou teplotu, aby se nám nesrazily. Žloutky promícháme se solí,
Vše rozmícháme dohladka a smícháme s hotovými těstovinami
měkké, rozmícháme ve smetaně mouku a nalijeme do omáčky Liškovou omáčku podáváme s knedlíkem.
Panenku si očistíme, nakrájíme na medailonky. Ty osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Maso přesuneme
Příprava omáčky: Cibuli pokrájíme na kostičky, zpěníme Omáčku přecedíme, osolíme, přidáme houby, vývar, smetanu
Omáčku přecedíme, osolíme, přidáme houby, vývar, smetanu
Na másle orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme kmín a chvíli restujeme. Poté přidáme nakrájené houby
smetany si přidáme mouku a rozmícháme, vlijeme do omáčky Omáčku podáváme s ryží, těstovinou nebo knedlíkem a