Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Čtyři avokáda narovnáme na salátové listy, přizdobíme tvarohem, plátky šunky a nakrájeným rajčetem.
Avokáda rozkrojíme podélně, odstraníme pecky a kousek Ananas nakrájíme na kostičky a vykrojenou dužinu avokáda
Poté vložíme do pekáčku, obložíme avokádem, posypeme K avokádu můžeme přidat i jiné ovoce nebo zeleninu.
Avokáda rozkrojíme po délce na poloviny, vyjmeme pecky a touto směsí naplníme půlky avokáda.
Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku a do jeho dutiny dáme Tady postačí zapékat avokádo cca 3 minuty.
Avokáda rozpůlíme, odstraníme pecku a oloupeme je. Kousky fíků připíchneme párátkem k avokádům a pod každý
Obě zralá, měkká avokáda rozkrojíme napůl, vyjmeme Směsí naplníme všechny čtyři půlky avokáda.