Prémiový obsah
★★★
6.3K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Avokáda rozkrojíme podélně, odstraníme pecky a kousek Ananas nakrájíme na kostičky a vykrojenou dužinu avokáda
Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku a do jeho dutiny dáme Tady postačí zapékat avokádo cca 3 minuty.
Poté vložíme do pekáčku, obložíme avokádem, posypeme K avokádu můžeme přidat i jiné ovoce nebo zeleninu.
Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a oba díly znovu podélně Čtyři kousky avokáda narovnáme na salátové listy, přizdobíme
Avokáda rozkrojíme po délce na poloviny, vyjmeme pecky a touto směsí naplníme půlky avokáda.
Zeleninu nakrájíme na hrubší nudličky, primícháme s al dente vařenými těstovinami semolinovými a vše
Poté přidáme maso, lžíci rozmixovaného avokáda s limetkovou